Persoonlyk en duidelyk

Mijn werkwijze

Het is fijn om van tevoren te weten wat je kunt verwachten. Daarom staat hieronder in grote lijnen beschreven hoe ik ongeveer te werk ga, want dit is natuurlijk ook afhankelijk van wensen die je hebt en keuzes die je maakt. Ik kijk er naar uit om samen met jou de stappen te doorlopen en tot een prachtig resultaat te komen dat bij jou wensen past.

Stap 1.

Geheel vrijblijvend plannen we een telefonisch kennismakingsgesprek in. Heb je dit liever online of op locatie kan dat natuurlijk ook. Ik vind het belangrijk dat er van beide kanten een klik is en dat het voor jou duidelijk is wat je van mij kan verwachten.

Stap 2.

Gaan we samenwerken? Leuk! Ik kom graag bij je thuis om al je wensen door te nemen. Ook wil ik graag zelf een gevoel krijgen bij de ruimte(s) om zaken zoals lichtinval en sfeer mee te nemen in mijn plan. Op basis van mijn bezoek en ons gesprek maak ik een offerte.

Stap 3.

Wanneer jij akkoord hebt gegeven op de offerte ga ik voor jou aan de slag. Afhankelijk van je pakketkeuze werk ik het moodboard, de plattegrond(en), de materiaalplannen etc. zorgvuldig voor je uit.

Stap 4.

Wanneer je voor een kleuradvies of compleet interieuradvies kiest kom ik bij je thuis voor de eindpresentatie en om het plan helemaal met je door te nemen.

Stap 5.

Nu hoef je alleen nog maar te genieten van het prachtige eindresultaat!

Enthousiast geworden?